Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1235g1761kcal154.3g3.7g126.6g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.4g0g3.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)90g41kcal1.5g7.2g0.7g1.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)225g741kcal60.6g0g53.9g0g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g5647kcal536.2g38.8g370.6g9g
Valittu annoskoko1998g2824kcal268.1g19.4g185.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna999g1412kcal134.1g9.7g92.7g2.3g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388