Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g155kcal9.5g27.1g0.4g0g
Spagetti Myllyn Paras525g1838kcal68.2g367.5g7.9g15.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g120g384kcal62.4g33.6g0.6g19.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3999g7853kcal331.2g952.2g291.4g88.2g
Valittu annoskoko2000g3926kcal165.6g476.1g145.7g44.1g
Annoskoko puolitettuna1000g1963kcal82.8g238.1g72.9g22.1g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569