Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kookosrasva 100 % 5.6g49kcal0g0g5.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.6g8.2kcal0.6g0.3g0.5g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.1g6.8kcal0.1g1.5g0g1.2g
Manteli 2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Saksanpähkinä 0.7g4.9kcal0.1g0g0.5g0.1g
Hasselpähkinä 0.5g3.3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Rusina 2.8g8.1kcal0.1g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g234kcal3g7.2g21.4g3.6g
Valittu annoskoko20g117kcal1.5g3.6g10.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna10g59kcal0.8g1.8g5.4g0.9g
Arvot/100g100g583kcal7.5g17.9g53.2g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201