Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Maito, Kevyt2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 6.3g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g90kcal1.4g13.2g3g0.6g
Valittu annoskoko20g45kcal0.7g6.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.4g3.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g224kcal3.5g32.8g7.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149