Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki8.7g5.9kcal1.1g0.3g0g0g
Edam 24% (Arla)5.2g17kcal1.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g64kcal6.4g2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko20g32kcal3.2g1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.6g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g161kcal16g5g8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577