Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g149kcal2.4g17.2g7.4g0.2g
Valittu annoskoko20g75kcal1.2g8.6g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g37kcal0.6g4.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6g42.8g18.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928