Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)1.9g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g62kcal4.4g0g4.8g0g
Valittu annoskoko20g31kcal2.2g0g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.1g0g1.2g0g
Arvot/100g100g155kcal10.9g0g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134