Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g1.6g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g1.6g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g27kcal1.4g1.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g14kcal0.7g0.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g3g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419