Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g16g22kcal3.1g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g53kcal6.8g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko20g26kcal3.4g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g131kcal16.9g0.5g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893