Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g10g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g3.8g4.2kcal1g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g5.5g9kcal0.4g0.3g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal3.2g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8g4g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985