Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g14kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g34kcal2g0.5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532