Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)6.2g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli2.3g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g2.3g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g88kcal7.2g1.2g5.8g0g
Valittu annoskoko20g44kcal3.6g0.6g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.8g0.3g1.5g0g
Arvot/100g100g221kcal18.1g3g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104