Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.9g3.2kcal0.5g0.1g0.1g0g
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore3.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea4.7g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g16kcal2.2g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal1.1g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.6g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal5.5g2g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616