Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta5.2g7.8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%5.2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2.6g8.9kcal0.6g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g52kcal4.6g3.8g2g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal2.3g1.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.2g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.5g9.5g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087