Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g2.8g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g45kcal3.6g4.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g22kcal1.8g2.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9g11g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870