Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)5.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g3.5g3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g5.6g13kcal1.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g40kcal3g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko20g20kcal1.5g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.5g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791