Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g84kcal0.4g8.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko20g42kcal0.2g4.2g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.1g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g210kcal1g21g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891