Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl12g16kcal1.6g0g1g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.3g20kcal0.8g0.2g1.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl3.6g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g113kcal5g0.8g10.2g0g
Valittu annoskoko20g57kcal2.5g0.4g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal1.3g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g280kcal12.4g2g25.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765