Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g24kcal2.2g0.6g1g0.4g
Valittu annoskoko20g12kcal1.1g0.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g61kcal5.5g1.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303