Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 8.3g16kcal2.3g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.6g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g58kcal5.8g1.8g3g0g
Valittu annoskoko20g29kcal2.9g0.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.5g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g144kcal14.5g4.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992