Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Ruislese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g12g39kcal1.6g7.5g0.3g0.7g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g93kcal3.4g16.2g1.6g1.6g
Valittu annoskoko20g47kcal1.7g8.1g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.9g4.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g231kcal8.4g40.1g4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991