Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g4g13kcal0.5g0g1.2g0g
Herkkusieni säilyke 5.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.2g0.8kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g8.2g27kcal1.1g5.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g84kcal3.4g10.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko20g42kcal1.7g5.4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.9g2.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g206kcal8.4g26.6g6.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981