Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g6.5g8.4kcal1g0g0.5g0g
Maustekurkku2.9g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2g0.2kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 3.7g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Kananmuna, keitetty 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g48kcal2.8g0.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.4g0.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g118kcal6.9g2g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780