Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 2.3g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Fenkoli, annos 100g2.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g16kcal0.2g2.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.1g1.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.5g6.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094