Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)7.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Minimaissi, Eldorado2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä2.6g2.9kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g1.4g4kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.3g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g30kcal1.8g3.2g0.8g1g
Valittu annoskoko20g15kcal0.9g1.6g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.5g8g2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482