Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3.5g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g1.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g31kcal1.8g2.8g1.2g0g
Valittu annoskoko20g15kcal0.9g1.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g77kcal4.5g7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193