Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1g3.3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.2g26kcal2g0.1g1.9g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g104kcal6.8g0.6g8.2g0.8g
Valittu annoskoko20g52kcal3.4g0.3g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal1.7g0.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g256kcal16.8g1.5g20.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723