Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g32kcal1.8g3g1g0.4g
Valittu annoskoko20g16kcal0.9g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.4g7.4g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185