Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 7.7g4.2kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g66kcal4g2.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko20g33kcal2g1.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1g0.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.9g5.4g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023