Kesäkakku

Kesäkakku

300g margariinia
2dl sokeria
Vaahdota ne

4 munaa / lisää yksitellen

Sekoita keskenään
5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta ja lisää taikinaan

Täyte:
5-10 dl kuutioitua kurpitsaa, omenaa tms. kuullota kattilassa,
joukkoon ½ dl sokeria ja 2 rkl vettä.

Lopuksi 2 rkl perunajauhoa
tilkassa vettä sekä
1tl arrokki-aromia
1tl vanilja-aromia

Kinuskikastiketta 2dl

Laita taikinasta lähes kaikki vuokaan.

Kaada kurpitsaseos päälle, sitten
kinuskikastike.

Loppu taikina nokareina koko komeuden pinnalle.

Paista 175-180 asteessa n. 40-60 min.

Alkuperäiseen ohjeeseen tulee täytteeksi
1l mansikoita tai
1l mustikoita tai
4 raastettua omenaa

Omenan kanssa voi käyttää paksuhkoa vaniljakastiketta ja miksei käy
mustikkaankin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kurpitsa 7.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kinuskikastike (Rainbow)2.2g6.8kcal0.1g1.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g105kcal1.2g12.6g5.4g0.6g
Valittu annoskoko20g52kcal0.6g6.3g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.3g3.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g258kcal3g31g13.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302569