Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g34kcal2.4g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.2g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135