Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g83kcal2.4g14.2g1.4g1.4g
Valittu annoskoko20g41kcal1.2g7.1g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.6g3.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g204kcal5.9g35g3.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383