-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g31kcal2.8g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7g2.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479