Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.9g6.2kcal0.4g0.3g0.4g0g
Kookosrasva (Cocos)10g86kcal0g0g9.6g0g
Vispikerma, Milbona3.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1.3g8.5kcal0.3g0.1g0.8g0g
Murot, Rice Crispies0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly3.2g4.6kcal0.5g0.3g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g241kcal2.6g3.4g24.4g3.6g
Valittu annoskoko20g120kcal1.3g1.7g12.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna10g60kcal0.7g0.9g6.1g0.9g
Arvot/100g100g599kcal6.5g8.5g60.7g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868