Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g6.2g14kcal0.7g0.6g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal1.6g2.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal0.8g1.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.4g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4g6.4g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125