Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pekoni rasvainen 0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g47kcal3g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g23kcal1.5g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.4g5.9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294385