Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.5g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.3g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g204kcal1.8g17.8g13.8g0.6g
Valittu annoskoko20g102kcal0.9g8.9g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g51kcal0.5g4.5g3.5g0.2g
Arvot/100g100g505kcal4.5g44.1g34.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591