Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 5.5g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g3.5g11kcal0.1g0g1.2g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g128kcal3g19.2g4g1.4g
Valittu annoskoko20g64kcal1.5g9.6g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g32kcal0.8g4.8g1g0.4g
Arvot/100g100g318kcal7.4g47.5g9.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241