Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g1.6g5.9kcal0.5g0.9g0g0g
Grahamjauho 1.2g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g42kcal1.4g5.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal0.7g2.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.9g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237