Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g0.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Mung-papu, gogreen0.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0.1g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g0.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g2.6g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g2.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g40kcal1.6g5.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal0.8g2.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4g13.9g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060