Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,37.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Punaherukka 1.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustaherukka 4.7g2.8kcal0g0.4g0g0.3g
Valkuainen (100g)0.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g57kcal2.2g6.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko20g29kcal1.1g3.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.6g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g140kcal5.4g15.3g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001