Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Broilerijauheliha, annos 100g6.2g6.7kcal1.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g28kcal3g2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko20g14kcal1.5g1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.8g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.5g5g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717