Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Kirjolohifilee 3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g26kcal1.8g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko20g13kcal0.9g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g63kcal4.4g2.9g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890