Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%10g14kcal2g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,33.2g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g45kcal5.8g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko20g23kcal2.9g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g111kcal14.3g1g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161701