Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1g8.6kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g2g3.5kcal0g0.2g0g0g
Mustikka5.9g2kcal0g0.4g0g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g90kcal2g12.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko21g45kcal1g6.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.5g3.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g220kcal4.9g31.2g6.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956