Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.3g23kcal2g0g1.7g0g
Maissi jyvät 8.3g12kcal0.2g2.1g0.2g0.3g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g81kcal5g4.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g40kcal2.5g2.2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.3g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g199kcal12.3g10.8g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729