Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g10g18kcal2g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g3.3g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g57kcal5.2g0.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal2.6g0.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.8g2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339