Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g12kcal0.2g1.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g6kcal0.1g0.6g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g30kcal0.5g3g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886