Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g3.9g14kcal0.3g3g0.1g0.2g
Hernemaissipaprika(eurosopper)3.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)7g7.8kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g54kcal4g7.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g27kcal2g3.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g1.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal9.9g17.8g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80901