Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Pennepasta, Gallo5.3g18kcal0.7g3.6g0.1g0.3g
Herkkusieni 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4.8g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton1.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g3.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g49kcal2.2g7.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko20g25kcal1.1g3.7g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.6g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5.4g18.1g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605